LIONSGÅRDEN

Lions Club Nossebro har fått en gård i arv. Den Ligger i Östorp, Bäreberg ca 2.5 km utanför Nossebro.

Sedan 1997 har medlemmarna gjort ett omfattande renoveringsarbete för att göra gården användbar för olika arrangemang.Möjlighet finns här till servering av olika slag.

Efter lyckade besök av olika grupper bl.a. Lionsklubbar vill vi nu erbjuda fler klubbar, företag och enskilda att lägga ett möte eller en fest till vår Lionsgård.

Boningshuset innehåller klubblokal lämplig för olika möten och med plats till 25-30 pers. Ett rum har plats till ca 10 pers och i andra våningen kan man få plats med ca 40 pers. Kök finns i första våning.

Gårdens loge har gjorts om till en gilleshall och där är plats för ca 90 pers. Där finns också ett serveringsrum med spis och kylskåp.

Vi har en scoutkår som fast hyresgäst och håller på att utveckla ett samarbete med Bärebergs kulturbyförening, som på lionsgårdens mark vid Nossan strand har byggt upp en vikingaby, Hnossby. Man har låtit sig inspireras av att man 1910 gjorde ett av Sveriges största fynd av silverföremål mitt emot den planerade vikingabyn.

För ytterligare information och bokning av Lionsgården kontakta:

Gunnar Häggblom

0705-442080 eller gunnhag@hotmail.com